Wie ik ben

wiebenik 

Dit ben ik, mijn naam is Berryl.
Ik ben zelfstandig werkzaam als gediplomeerd energetisch therapeut, dit houdt in dat ik mensen kan helpen met verschillende soorten behandelingen, waaronder Reiki en Kundalini Reiki. Ik ben gediplomeerd Reiki en gecertificeerd Kundalini Reiki Master. Daarnaast ben ik  ook gecertificeerd in Aromatouch techniek.

Hiernaast geef ik ook verschillende soorten massages waaronder candle massage, ontspanningsmassage met  olie, voetmassage, lomilomi nui massage, hotstone massage, klassieke massage, massage met groene klei pakking en stoelmassage.
Jaren geleden ben ik mij gaan verdiepen in alternatieve geneeswijze. Toen ontdekte ik dat ik graag mensen wou helpen om hun leven een klein beetje aangenamer te maken.

Ik ben een aantal jaren werkzaam geweest in een massagepraktijk en vond het altijd erg mooi om te zien hoe ontspannen de mensen werden van de massages die ze kregen.

Mijn praktijk is mijn passie, hierom de naam: ‘Passions by Berryl’.

Ik ben positief ingesteld en altijd opgewekt. Naast het feit dat ik diploma’s en certificaten heb behaald voor de onderdelen die ik aanbied, heb ik natuurlijk ook veel te bieden dankzij mijn eigen levenservaring en mensenkennis. Hierdoor ben ik in staat om u op een doeltreffende manier te helpen met uw klachten en uw problemen en een luisterend oor te bieden.

Ik help mijn cliënten met problemen en bied hulp bij het (her)vinden van hun energie en de natuurlijke balans.
Massage is er om te ontspannen. Vaak zijn we moe dan is het heerlijk om te genieten van een ontspannende massage. Hierbij komt u helemaal tot rust.

Op mijn website kunt u meer informatie vinden over de verschillende dingen die ik aanbied.

Ook mag u altijd vrijblijvend bellen, een mailtje sturen, whatsAppen of via het contactformulier een bericht sturen.