AromaTouch

De AromaTouch behandeling bestaat uit ritmische aanraking, met etherische oliën. Deze gaan diep in de weefsels en geven doelgerichte ondersteuning waar nodig.

Door de Aromatouch kom je in een algehele ontspanning tijdens een zachte, ritmische massage van je rug, hoofd en voeten met gebruik van acht soorten helende, essentiële oliën en door middel van een zachte aanraking.

De aandachtige, ritmische aanraking en de fijne geur maken dat je heerlijk kan ontspannen. De behandeling vindt plaats op de rug en hoofd en voeten. Omdat het lichaam in een diepe ontspanning terechtkomt door de Aroma Touch is het beter om daarna rust te nemen, geen afspraken in te plannen en veel water te drinken zodat de afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

Het doel van een AromaTouch behandeling is het zenuwstelsel in evenwicht te brengen. Dit proces wordt bereikt in 4 stappen:

1) stress vermindering,
2) versterking van het immuunsysteem,
3) vermindering van ontstekingen in het lichaam en het
4) verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase)

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt. In totaal worden 8 op elkaar afgestemde essentiële oliën en een neutrale draagolie gebruikt. Ik werk uitsluitend met producten van doTERRA.