Ervaringen

Deel hier uw ervaring met massagepraktijk Passions by Berryl.
Vermeld graag ook even welke behandeling u heeft gehad.

27 thoughts

 1. Heerlijke anti-stress massage van Berryl mogen ontvangen. Mn spieren zaten helemaal vast, waardoor ik met name bijna elke dag hoofdpijn had. Ik ben nu een aantal keren geweest en zal ook zeker regelmatig blijven gaan

 2. Berryl je bent geweldig in je vak. Dank je wel voor de goede zorgen dit afgelopen jaar; massagetherapie en de ontspanningsmassages zorgen ervoor dat ik veel minder spanning heb en beter om kan gaan met de dagelijkse uitdagingen!

 3. Weer heerlijke schouder / nek / rug en been massage gehad, daarna ben ik altijd weer een poosje soepel. Stijve Elly heeft dat af en toe weer nodig. Heerlijk Berryl tot de volgende keer.

  Elly.

 4. Ik kijk altijd enorm uit naar het laten masseren door Berryl. Berryl massert op een rustige, bekwame en warme manier. Ik kom daardoor tot rust en grote ontspanning. Zowiezo creëert ze een fijne sfeer in een mooie omgeving. Jammergenoeg is een uur zo om. Daarna kan ik moeizaam wachten tot een volgende massage.

 5. Tijd terug gekozen voor een groene pakking. Last van onzuiverheden op mijn rug. Berryl heeft daarna ook een speciale groene pakking voor mij ontwikkeld; voor mijn gezicht en hals. Mijn huid is al een hele tijd zuiver en ik kwam geheel ontspannend terug. Ben laatst ook weer teruggekomen voor een korte massage, waarbij Berryl mij ook nog een gratis infrarood behandeling gaf; echt heel erg gastvrij en meedenkend. Tot snel; ik kom weer!

 6. Gebruik gemaakt van de facebook actie van maart, waarbij ik een smoothie erbij kreeg. We begonnen zoals altijd met thee, daarna de de massage (altijd fijn!) en ik koos ervoor om mijn smoothie daarna te nemen. Erg leuk en ook lekker verfrissend. Tnx!

 7. Ontspanningsmassage bij berryl gekregen. Bij binnenkomst een heerlijke olie geur, waarbij de ruimte rustig is ingericht. Ik heb genoten van mijn massage en ben van plan om snel weer terug te gaan.

 8. Gisteren heb ik bij Berryl een Aromatouch behandeling gehad. Het was
  heerlijk ontspannen. Ze gebruikte 8 etherische oliën. Ik was heerlijk
  ontspannen toen ik weer naar huis ging.
  Echt een aanrader!
  Groeten, Riet

 9. Vorige week belde ik naar Berryl om een afspraak te maken voor een massage. Nadat ik mijn klachten had uitgelegd, bood Berryl mij een aroma touch behandeling aan omdat dit beter bij mijn klachten zou passen. Mocht het niks voor mij zijn, dan mocht ik dat aangeven en zou ik een massage krijgen. Helemaal top natuurlijk. Ik wist niet wat het precies inhield en wilde de aroma touch graag proberen en dankzij Berryl hiervoor gekozen. Ben heel blij dat Berryl mij dit heeft aangeraden, want het was echt een fijne ervaring. Ik viel tijdens de behandeling in slaap en Berryl heeft mij daarna nog de tijd gegeven om uit te rusten. Ik rook erg lekker na deze behandeling en ik voelde mij erg ontspannen. Wanneer iemand nog twijfelt, dan kan ik zeker de aroma touch aanraden. Echt helemaal top! Zie je snel Berryl!

 10. Sinds 2 a 3 maanden ga ik naar Berryl voor een pakking massage. Ik had een afspraak gemaakt omdat ik al jaren last had van een onzuivere rug met acne klachten. De persoonlijke aandacht en het begrip wat ik kreeg stelde ik zeer op prijs. Bij de groene klei pakking massage krijg ik eerst een scrub, daarna de pakking, gevolgd door een massage. Geweldig! Ben inmiddels al vier keer hiervoor teruggegaan en mijn rug is helemaal opgeknapt. Geen acne meer en de littekens zijn aan het vervagen. Daarnaast is de massage heel fijn voor mijn schouders en nek. Echt een aanrader om de pakking massage te nemen. Dank je wel Berryl!

 11. Ik heb al een paar keer de aromatherapie gekregen van Berryl en elke keer kom ik heerlijk ontspannend en heerlijk ruikend thuis. Ergens tussendoor masseert ze ook nog de zool van je voeten, dat is echt een kadootje. Kortom een echte aanrader en een kadootje voor jezelf.

 12. Goede professionele massage in een fijne sfeer. Klachten worden serieus genomen door Berryl en van tevoren hadden we een goed gesprek over de verwachtingen en doelen. We hebben samen een plan opgesteld voor mijn schouder en mijn spanningen. Regelmatig ga ik terug met mijn rittenkaart en ik ben enthousiast!

 13. Vorige week de aromatouch gehad, echt een aanrader. Mocht alle oliën ruiken en was verbaasd over het effect. Over twee weken ga ik weer voor de aromatouch.

 14. Lieve Berryl
  Hartelijk dank voor die zalige ontspannen doterra touch massage. Ik heb er intens van genoten.
  Al jaren kamp ik met lage rugklachten en prikkelende darmsyndroom. Vanaf ik bij jou ben behandeld, kan ik me beter ontspannen en voel ik duidelijk verlichting, ook mede door de flessen essentiële oliën die je mij hebt geadviseerd. Ik heb intussen 3 behandelingen van jou ontvangen en elke behandeling geeft een andere ervaring.
  De eerste keer was ik zo ontspannen dat ik meteen in slaap viel toen ik thuis aankwam.
  De tweede behandeling voelde ik me ontspannen maar ook echt gefocust.
  En bij de derde gebeurde er iets vreemds. Ik werd overmand door emoties. Van verdriet, angst en pijn alle emoties die ik jaren heb verdrongen. Ik ben prof in het vasthouden en onderdrukken van emoties. Nu krijg ik geen kans meer om dat voort te zetten.
  Ik voel me nu bevrijd van alle balast. Ik weet dat het werk nu pas begint, maar ik ben er klaar voor. Dank zij de geweldige aroma touch technique en jou liefdevolle manier van behandelen kan aan mijn genezingsproces starten.
  Wat zo prachtig is, is dat jij het pad voor mij hebt vrijgemaakt en ik dmv de oliën die ik dagelijks gebruik, ik ook zelf de verantwoordelijkheid ervaar in mijn proces. Ik voel me niet afhankelijk van jou. Ik voel een geweldige samenwerking.
  Dank je Berryl je bent een fantastisch empatisch mens.

  Wendy

 15. Berryl is vakbekwaam en stemt de behandelingen goed af op de aard van de klachten, of de behoefte per behandeling. Zij luistert aandachtig, overlegt en communiceert prettig en werkt zorgzaam en hygiënisch.
  Mede door haar goede aanpak zijn bij mij een paar langdurige klachten aanzienlijk verlicht.
  Door haar warme ontvangst en de huiselijke omgeving voelde ik mij vanaf het eerste moment op mijn gemak en welkom, en kon daardoor optimaal genieten van de behandeling en de ontspanning.
  Ik kijk nu al uit naar de volgende behandeling, de AromaTouch!

 16. Berryl weet een stevige massage te combineren met een volledige ontspanning.
  Deze combinatie levert mij meer energie op, terwijl ik me vanbinnen rustig voel.
  Het is ook heel plezierig dat Berryl de mogelijkheid biedt om verschillende massage vormen te ervaren.
  Passions by Berryl is mijn adres om me beter in m’n vel te voelen.
  Dankjewel Berryl!

 17. Al een paar keer heerlijke ontspanningsmassage gehad met warme olie.
  Na de behandeling hamert Berryl er vooral op om water te drinken. Goed voor de afvalstoffen!
  Langzaam (het gaat niet in een keer) voel ik mij dan ook beter worden, energieker!
  Ik zal daarom zeker met regelmaat terugkomen, om dat energieke gevoel vast te houden.

 18. Vandaag genoten van een Candle massage bij de praktijk van Berryl. Het was heel erg ontspannend en ik heb weer een afspraak gemaakt. Na langere tijd last te hebben gehad van nekklachten merk ik verlichting. Bedankt Berryl!

 19. Heerlijke klassieke massage gehad. Begonnen met een kopje thee, vervolgens een massage van anderhalf uur gehad en afgesloten met een glas water en een gezellig gesprek. Gezellige dame!

 20. Gister weer een heerlijke voetreflex massage gehad! Viel die avond gelijk in slaap. Was erg tot rust gekomen net als de vorige keren!

 21. Ik heb al een paar keer candle- en ontspanningsmassage gekregen van Berryl en heb het als heel erg fijn ervaren. Berryl is een vakbekwame lieve dame die met je meedenkt om het je gemakkelijker te maken! Ik zal zeker met regelmaat terugkomen en wens Beryl veel succes en hoop dat er meer mensen zijn die haar gevonden hebben.

  Veel succes Linda

 22. Berryl heeft mij gevraagd mijn ervaring over de behandelingen op te schrijven. Ik heb dit als heel prettig en ontspannen ervaren en heb er veel baat bij. De eerste keer wat hoofdpijn gehad, dit kwam omdat ik na de behandeling niet genoeg gedronken had maar na veel te drinken was dit goed verholpen. De tweede keer wat spierpijn de volgende dag. Dat ging vanzelf over door dagelijkse beweging. Nu de derde keer heb ik een heel licht en ontspannen gevoel, dat ik als prettig ervaar. Berryl doet het erg goed. Ik voel me daar prettig bij. Ik heb twee keer mogen genieten van een candle massage en een keer van een ontspanningsmassage.

  Veel succes,
  Edith

 23. Genoten van een zeer professionele en vakbekwame candle- en ontspanningsmassage. Vriendelijk en goed verzorgd. Genoten van de gehele ontspanning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *