Lomi Lomi Nui massage

Schermafbeelding 2013-08-31 om 14.14.11Naamloos

 

De Lomi Lomi Nui massage is afkomstig uit Hawaii. ‘Lomi’ heeft meerdere betekenissen (‘met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken’, kneden, masseren, drukken en wrijven) en is het Hawaiiaanse woord voor massage. Nui betekent groots, uniek, belangrijk.

De Lomi Lomi Nui is een diepe ritmische massage, gericht op ontspanning en genezing van zowel het lichaam als de geest. Het zorgt ervoor dat de levensenergie weer gaat stromen en het heft oude (emotionele) blokkades op. De massage stimuleert de bloedsomloop, gifstoffen kunnen makkelijkere het lichaam verlaten en het immuunsysteem word versterkt.

Deze vorm van massage bestaat uit het masseren met de handen en tevens met de onderarmen door middel van lange, vloeiende bewegingen. Er wordt een grote hoeveelheid olie gebruikt en in combinatie met de lange strijkingen komt er nieuwe energie vrij. De Lomi Lomi Nui massage zorgt ervoor dat het lichaam een liefdevolle aanraking ervaart en er weer een harmonisch en natuurlijk ritme ontstaat. De massage kan effect hebben op spiritueel, mentaal, fysiek en emotioneel niveau. Het lichaam zal zich weer herstellen en met energie vullen.