Candle massage / Ontspanningsmassage

cand

Een ontspanningsmassage laat het lichaam beter functioneren door de spieren soepeler te maken en energiestromingen de vrije ruimte te geven waardoor er ontspanning van lichaam en geest ontstaat. Het is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Klachten als rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid verminderen en kunnen volledig verdwijnen. De massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken.

Tijdens de candle massage maak ik gebruik van warme kaarsolie en Chinese penselen. Hierbij druppel ik de gesmolten kaarsolie op het lichaam. De warmte van de kaarsolie heeft een helende werking.

Bij de candle massage maak ik gebruik van kaarsolie en de Chinese penselen. Bij de ontspanningsmassage maak ik gebruik van (verwarmde) olie.

De massagekaarsen zijn niet gemaakt met paraffine zoals de gewone kaarsen, maar van 100% natuurlijke ingrediƫnten en dus niet schadelijk voor de huid.